Translate this Page

Els primers treballs

 

 

Els primers treballs Activitats Què he après?

Hem denominat «Els primers treballs» al conjunt de tutorials amb els quals et mostrarem els passos bàsics per trobar la informació que necessites per realitzar tasques o treballs de classe: definir el tema del treball, identificar les paraules clau i els termes relacionats, fixar límits i combinar els termes amb els quals cercaràs informació, triar on cercaràs. A més, posem a la teua disposició unes activitats que reforcen alguns conceptes plantejats en els tutorials i un qüestionari perquè pugues verificar el coneixement adquirit.

 

1. Més enllà de Google2. Abans de cercar, pensa
Sin títuloExplora altres fonts d'informació "més enllà de Google" que les biblioteques de la Universitat de València posen al teu abast.Sin títuloAprèn a planificar una bona estratègia de cerca a partir de l'enunciat del treball de clase.
3. Construint estratègies de cerca4. On vaig a cercar informació?
Sin títuloRealitza cerques d'informació eficients combinant els termes amb els quals cercaràs.Sin títuloSelecciona amb criteri les fonts d'informació i avalua els resultats de les teues cerques.
5. El plagi i l'honestedat acadèmica6. Com citar i elaborar referències bibliogràficques
El plagi CRUERespecta les idees d'altres i la seua expressió citant els documents que hages utilitzat per a elaborar el teu treball (Veure versió en castellà).Com citar CRUEReconeix els elements que identifiquen una publicació i utilitza aquests elements per a crear cites i referències (Veure versió en castellà).

 

 Posted by at 2:35 pm