Translate this Page

Guia d’aprenentatge

 

Significat del programa i finalitat

Aula Mayans 4U és un programa d’autoaprenentatge pensat perquè accedisques, des de qualsevol lloc i en qualsevol moment, als coneixements necessaris per a adquirir competències informacionals. És a dir, seràs capaç de trobar i utilitzar de manera adequada la informació que necessites per als teus estudis de grau.

Competències que ajuda a adquirir o desenvolupar / Objectius d’aprenentatge

  1. Identificar la necessitat d’informació: fer un treball, ampliar un tema per a un examen…
  2. Distingir entre diferents formes de donar resposta a aquesta necessitat: vull un manual, cal llegir un article, una noticia de premsa…
  3. Establir estratègies per a localitzar i accedir a la informació: saber on cercar i trobar la informació necessària a cada moment i en diferents llocs.
  4. Comparar i avaluar la informació: distingir i valorar la informació que trobe. Em serveix? és fiable? és actual? s’ajusta al que volia?
  5. Organitzar i usar la informació de manera ètica i eficaç: reconéixer els autors dels textos que he trobat. Saber citar-los per a no plagiar. Elaborar una bibliografia al final dels meus treballs

Video de CI2: Competencias informáticas e informacionales en un mundo digital

 

Metodologia docent i sistema d’autoavaluació

En Aula Mayans 4U podràs resoldre els teus dubtes i cobrir les teues necessitats d’informació mitjançant breus tutorials centrats en aspectes pràctics i concrets. Tu tries el tutorial que necessites a cada moment. Quan hages vist tots i cadascun d’ells, hauràs adquirit els coneixements exigibles al teu grau i que en els pròxims cursos aniràs completant.

Per a saber si has après els continguts, hauràs de realitzar uns qüestionaris. Si el resultat final no és el que esperaves, podràs tornar a repassar el material.

 

 Posted by at 2:45 pm